2018. március 11.
Top Dog edzés Budapesten

Egy igazán aktív edzőnapot sikerült eltöntenünk Csepelen, mely a Lelkes Edzőklubbal és a Staffordshire Bullterrier Sporting Club Hungary-vel közösen került megszervezésre.
Összesen 77 kutya tisztelt meg minket a jelenlétével, köszönjük, hogy ennyien eljöttetek!
Mi a falmászást, és a futópados edzést biztosítottuk. Jöttek hozzánk már tapasztalt, profi kutyák, de olyanok is, akik életükben először ismerkedtek meg ezekkel a sportokkal. Nagy meglepetésünkre ők is nagyon ügyesek voltak, kis gyakorlással még többet ki fognak tudni hozni kutyáikból.
Az ilyen edzésekre már kölyök korban érdemes kilátogatni, hogy szokja a kiskutya a környezetet, megismerkedjen a sporteszközökkel, megtanuljon figyelni a gazdira extrém körülmények között is. Most is találkoztunk egészen kicsi pár hónapos kiskutyával, aki nagyon érdeklődő volt. Volt viszont pár kutya, aki elvesztette érdeklődését, főleg a falmászásnál, nekik javasoljuk, hogy otthon is próbálkozzanak a kutyával megismertetni a harapópárnát, fejleszteni a zsákmányosságát. A zsákmányösztön minden kutyában ott rejlik valahol, meg kell tanulni előhozni belőle.

Május 12-én várunk Titeket Székesfehérváron, a következő Top Dog Szabadedzésünkön, melyre már tudtok jelentkezni!

Tovább a Facebook albumra